Boendet är ett nyrenoverat litet hus här på gården där vi till största delen inrett med loppisfynd och gjort färgval för att skapa en så vilsam och lantlig miljö som möjligt.  
Vår tanke är helt enkelt att dela med oss av vårt lantliv till er som uppskattar skogens stillhet och hästarnas trygghet alla årstider året om.  
Ifrån oss kommer du att åka hem med påfylld energi och massor av härliga naturupplevelser. " Från Jord till bord" Läs mer om vårt närodlade matkoncept på vår hemsida.  

Lakan, handdukar och frukost ingår.
Frukosten på Gyltegårdens B&B består av hembakat surdegsbröd, marmelad ifrån gården och såklart ägg ifrån våra höns.  
Sovrum: 2 
Säng: 4 
Badrum: 1 
Hundar välkomna  

Pris beroende på säsong
Högsäsong: juni-augusti 1495kr/natten  
Lågsäsong: September - december 925kr/natten  
Städtillägg: 250kr per vistelse  
Hundtillägg: 100kr  
Vi tar ej emot fler än 2st hundar per bokning.

Bokas via mail Gyltegardensislandshastar@gmail.com
Tel. 076-9466691
Har du vägarna förbi med egen häst är du välkommen att stanna över natt.
Här finns hagar som du ser ifrån huset och även tillgång till boxplats om du önskar det.
Foder ingår ej.
Här finns även möjlighet att sy ihop ett eget paket där du med egen häst kan komma och rida med guide på våra fina ridvägar. Är ni ett kompisgäng som alla är ridvana men där alla inte har egna hästar så kan ni komma och hyra våra hästar och rida en av våra turer.
Kontakta oss gärna för specialpaket som passar just er !


Övernattningspriser Bed&Box Pris
Högsäsong juni - augusti

1 250 kr/natt 2 personer ink frukost 
Lågsäsong september - december, vardagar och vissa helger 950 kr/natt 2 personer ink frukost 


Vid fler än 2 personer, flerpersontillägg om 250 kr/per person.
OBS! gäller ej för sommarpaket.

Bokas via mail Gyltegardensislandshastar@gmail.com  
Tel. 076-9466691
För oss på Gyltegården är den bästa måltiden den där allt på tallriken kommer ifrån gården. Med den tanken bygger vi vårt matkoncept som vi nu delar med oss av till er. Djurhållningen går i ett kretslopp tillsammans med vattnet ifrån bäcken och regnvatten vi samlar används flitigt under torra perioder.
Vi använder inga gödningsmedel till våra planteringar utan låter djuren sköta det på ett naturligt sätt. Innebär till exempel att grisarnas vinterhage under sommaren blir grönsaksland.

Menyerna kommer vara säsongsbetonade med råvaror ifrån vad jord och skog erbjuder oss under alla årstider.
Kött ifrån gården som vi kan erbjuda: tupp, Linderödsgris, lamm och får, kalkon och höna. Nöt kommer ifrån närliggande gård. Vi serverar även vegetarisk mat där vi efter säsong använder allt ifrån vårt växthus och våra friliggande land. Martin som även bakar med surdeg kommer att se till att ni har nybakat bröd till frukosten varje dag.
Önskar ni pizza så serveras den rykande het ifrån pizzaugnen och självklart är den även tillagad med lokala råvaror och av surdeg. Vad sägs om en pizza med tomatsås, ost, svartkål, kantareller toppad med picklad rödlök och getost ifrån lokalt mejeri. Variationerna kommer vara oändliga.
För er som bokat någon av våra turer eller som kanske är med på en ridkurs under hösten kan se fram emot soppa (svamp, nässlor, kött ifrån gården) med surdegsbröd, bärpaj med vaniljsås. Har du riktigt tur så serveras det kanske en pulled pork burgare.
Till middagen kommer man bla kunna avnjuta gårdens signaturrätt coq au vin som serveras med potatis ifrån gården och självklart har tuppen i grytan pickat i hagen här på gården.
Önskas dryck förutom vatten så medtages det själva, givetvis kan vi ge er vin och öltips som passar med just er middag.

Välkomna att sitta ner hos oss på gården och njuta av det som serveras.
För bordsbokning kontakta oss via bokagylte@gmail.com eller ring på 0760-095386