Välkomna på en yoga-och mindfulnesstur på och intill hästarna följt av närodlat mat ifrån gårdens kock. Pris: 1395kr Bokning sker via mail: gyltegardensislandshastar@gmail.com tel: 076-9466691 Varmt välkomna


  • Datum: 2023-05-06 10:00 PM
  • Plats: Hajom, Sverige (Karta)

Beskrivning

Vi kommer att skritta en tur i skogen ca 2.5h timmaroch pausar där naturen erbjuder oss möjlighet att yoga eller utföra mindfulnessövningar. Avslutar med närodlad lunch från gården. 

Yogalärare Elina Sundström och Gyltegårdens fem islandshästar kommer att göra allt de kan för att få din förmiddag så avkopplad och rofylld som möjligt. Yogan hjälper dig att finna balans och ro på och av hästryggen. 

Yogaövningar blandas med mindfulnessövningar och allt utförs i närheten av hästen. Hästarna bidrar till ett ökat lugn och en ökad känsla av stabilitet. Vårt mål är att du åker hem med påfylld energi och massor av härliga naturupplevelser. 

Är du ovan ryttare leder vi din häst så inga förkunskaper i ridning krävs. 

Tid: 10-13.30

Plats: Gyltegården, Hajom i Marks kommun - mellan Varberg och Borås och 5 mil från Göteborg. 

Du kan bli upphämtad vid buss i Hajom eller Kinna. 

Pris: 1395 kr inklusive lunch Antal platser: 5 stycken platser per tillfälle som max.

Lärare: Marlene Fredin som driver gården och Elina Sundström som håller i yogan och mindfulnessövningana. 

Förkunskaper: Du behöver inga förkunskaper av vare sig ridning eller yoga. Att ta med: Oömma kläder och tåliga skor som passar vädret och går att röra sig obehindrat i.

Bokning sker via mail: gyltegardensislandshastar@gmail.com

 tel: 076-9466691 

Varmt välkomna 

Marlene & Elina & Martin