Helg retreat med 1 övernattning


  • Datum: 2022-09-10 10:00 AM - 2022-09-11 04:00 PM
  • Plats: Hajom, Sverige (Karta)
  • Mer information: Gyltegården, Hajom i Marks kommun-mellan Varberg och Borås och 5mil från Göteborg.

Tyvärr, registreringen är avslutad.

Beskrivning

Uteritt, vandring, yoga, mindfulness och reflektionsövningar tillsammans med Gyltegårdens Islandshästar


Var: Gyltegården, Hajom i Marks kommun - mellan Varberg och Borås och 5 mil från Göteborg.

När: 10-11 september. Start på lördagen klockan 10 och avslut runt 16 på söndagen.

Pris: 4900 :- Inkluderat helpension


“ Genom stillhet i naturen och i samvaro med hästarna skapar vi lugn och trygghet”


Tillit i förändringar är någonting som vi, Marlene Fredin och Elina Sundström har arbetat kring och gått igenom på olika vis i våra egna liv och i våra yrkesliv. Nu erbjuder vi tillsammans en helg för att bjuda på våra mest värdefulla verktyg och du får utforska din väg, och framför allt, din kontakt till dig själv, mitt i vad som händer i ditt liv. Kanske står du inför en stor förändring i livet, eller vill byta riktning men vet inte riktigt vad eller hur än. 

 

I en liten grupp om max tio deltagare, ses vi på Gyltegården i Hajom, där Marlene bor med sin sambo Martin. Han är också kock och lagar fantastisk närodlad mat åt oss under helgen.  

 

Vi kommer största delen av dagen att vara ute i de förtrollande skogarna runt gården, med mossa som hjälper oss att grunda oss och gläntor här och var som vidgar perspektiven – och i sällskap av islandshästarna som hjälper oss till närvaro. Vi kommer att turas om att vandra och att sitta på hästarna. Vi äter lunch vid en skogstjärn och yogar, mediterar och gör övningar från coaching och mindfulness både ute i naturen och på gården. 

 

Vi kommer både att vara i tystnad och om man vill, dela sina upplevelser. Det finns en styrka i både att gå in i sig själv och låta processerna vi startar ha sin tid – och att genom trygga, tillåtande samtal få spegla oss i varandra, finna kraft av att se att vi ofta delar liknande existentiella frågor och av att ta del av andras vägar. Vi har också gott om tid på eftermiddagar och kvällar att vara för sig själv eller fortsätta samtalen.

 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av vare sig hästar eller yoga, men vara öppen för att reflektera och möta det som dyker upp i dig. 

 

Målet med helgen är att du åker hem med ett inre lugn och verktyg för att jobba vidare med att hantera/minska stress i vardagen och för att möta de förändringar i livet du står inför.

 

Boknings regler: Din bokning registreras först när du betalat in din anmälningsavgift på 1000 kr. 7 dagar innan event start önskar vi att du betalar in resterande 3900kr 

Får du förhinder så ansvarar du själv med att ordna en ersättare. 

Vid sjukdom uppvisas läkarintyg sker återbetalning av anmälningsavgiften. 

 

Bokning: https://www.gyltegarden.com/evenemang

 

Varmt välkomna 

Elina & Marlene